Hopp til innholdet

Knit-Wit lamper – Stilfulde pendler og lamper med strikket lampeskærm

De elegante og stilfulde Knit-Wit-lamper fra Made for hand kombinerer udseendet af traditionelle østlige rispapirlamper med et moderne og rent skandinavisk design.

En Knit Wit lampe har en lampeskærm, der består af et fint strikkemønster og kommer i en række flotte farver og former til både bord, gulv og loft.

Perlehvit Knit Wit pendel /Lampemesteren.dk

Strikket lampeskærm i mange former og farver

Selvom strikning er et gammelt håndværk, er det endnu ikke blevet brugt til moderne designlamper, og dette var den grundlæggende ambition fra Danish Made by Hand. 

Det strikkede mønster i Knit-Wit-lamperne distribuerer lys gennem garnmønsteret, hvilket giver et dekorativt og pænt dæmpet lys og gør hver lampe karakteristisk og dekorativ.

Strik Wit leveres også i fantastiske bord- og gulvlampeversioner /Lampemesteren.dk
Strik-Wit findes i forskellige borde og gulvlampehøjder /Lampemesteren.dk

Den strikkede vifte af strik skærm kommer i mange farver og former.

Vælg mellem aflange, ovale, runde skærme i et væld af farver. En af de dejlige ting ved garnlampeskærmen er, at den giver et hyggeligt lys uden at blænde, mens den bevarer sin store farve uden at blive belyst.

Stemningsfuld belysning /Lampemesteren.dk

Som traditionelle rislamper kan du kombinere og hænge flere lamper sammen. Alle de forskellige former på strikkede viddelamper og pendler gør dem dejlige at kombinere med hinanden, hvor farver og former komplementerer hinanden og skaber en legende og stemningsfuld belysning.

Mange former og farver

Knit-Wit betyder ..

”En person med flair eller elsker at strikke / hækle håndværk; praktisk med garn og nåle; en strik / hæklet entusiast

Strikede lamper og vedhæng findes i mange størrelser, der giver dig mulighed for at skabe fantastiske kombinationer /Lampemesteren.dk

Knit-Wit er designet af den respekterede designduo Iskos-Berlin fra København. Lampen er meget enkel i den forstand, at den ikke skriker om opmærksomhed, og at den er let at integrere i ethvert interiør. 

Knit-Wit leveres i forskellige størrelser og farver, hvilket betyder, at du lige så let kan bruge den i et privat hjem som i et offentligt rum. Det kan bruges alene eller i klynger, enten lavt over et bord eller hængende højt og frit i rummet.

Læs mere om fantastiske rislamper til hjemmet .