Hopp til innholdet

Jinda – Fine og traditionelle lamper med skrå stofskærm

Jinda er en smuk og stilfuld lampe i traditionel skandinavisk stil, som med sin skrå lampeskærm giver et flot læselampe og dermed er rart at placere i stuehjørnet, ved siden af ​​sofaen eller ved siden af ​​en lænestol. Gulvlampen kommer i flere bløde farver, der passer godt til en klassisk interiørstil, hvor du vil have en gulvlampe, der giver et hyggeligt og behageligt lys.

Jinda – Stilfuld og hyggelig lampe / Lampegiganten.dk

Brug denne gulvlampe i stuen, stuen eller soveværelset til at skabe et smukt og svagt omgivende lys, der både er blidt men samtidig tiltalende. Lampeskærmen er lavet af smukt fløjlsstof, mens stangen og bunden er lavet af behandlet træ, der skaber en smuk, harmonisk kontrast.

Jinda-serien leveres også som smukke væglamper og bordlamper med den samme skrå lampeskærm, der begge skaber stil, samtidig med at de giver et flot og dekorativt lys.

Jinda – Stilfuld og hyggelig lampe / Lampegiganten.dk
Jinda – Stilfuld og hyggelig lampe / Lampegiganten.dk

En gulvlampe er en vigtig del af belysningen i et hjem og vil være en del af den lagdelte belysning, du ønsker at opnå for at skabe et behageligt og levende lysspil i hjemmet. Du er velkommen til at læse mere om, hvordan du kan planlægge belysning eller tip til belysning i stuen og lamper til køkkenet .