Hopp til innholdet

Gipslamper – Lamper du kan male selv

Gipslamper findes i mange former, størrelser og designs og vokser i popularitet. En af de store ting ved gipslamper er den lave vægt og den ru overflade, men ikke mindst at en gipslampe kan males i den farve, du ønsker. Gipslamper kan selv tapetseres eller males, så de passer ind i resten af ​​interiøret, vægfarven eller for at skabe kontraster.

Gipslampe fra SLV, som er tapetseret /Conrad.dk
Plastra Cube væglampe /Conrad.dk

Nogle unikke fordele ved gipslamper:
– De kan overmales i den ønskede farve.
– De kan tapetseres
– De kan pudses ind i væggen og loftet for problemfri montering.

Se udvalget af gipslamper / Lampegiganten.dk

Der er også overflademonterede downlights, der er lavet af gips, fordelen ved disse er, at du problemfrit kan putte dem i loftet og få et renere slutresultat uden synlige huller.

Indbygget GU10 downlight i gips /Conrad.dk

Gipsy er en smuk og stilfuld kegleformet vedhængslampe lavet af gips. Flot og moderne overmalet lampe i gips.

Gips – overmalet lampe i gips / Lampegiganten.dk

Plastra fra SLV er en stilfuld og moderne loft- og væglampe, der skinner med et indirekte lys mod bagsiden af ​​væggen eller loftet. Fantastisk at bruge til at skabe en blød, atmosfærisk belysning i et rum. Lampen kan overmales eller tapetseres.

Plastra – SLV /Conrad.dk
Plastra – SLV /Conrad.dk
Gips rund loftlampe i gips /Conrad.dk

Tommi er en stor og langstrakt væglampe med en rund og blød form, der giver et behageligt og flot lys op ad væggen. Denne uplight-væglampe er lavet af gips, hvilket betyder, at du kan male den i den farve, du ønsker.

Tommi – Aflang og afrundet lampe i gips / Lampegiganten.dk
Tommi – Aflang og afrundet lampe i gips / Lampegiganten.dk

Giulia er en lignende afrundet væglampe lavet af gips, som du selv kan male for at passe til det interiør, du har. Giulia er en lidt kortere version af Tommi og har en dejlig blød form, der passer fint i stuen eller et køkken.

Giulia – Afrundet gipslampe / Lampegiganten.dk

Herdis er en dekorativ loftslampe med et fantastisk mønster og design, der skaber et smukt lys og skygger til køkkenet, spisebordet eller stuen.

Herdis – vedhængslampe lavet af gips / Lampegiganten.dk

Cassian er en moderne gipsvæglampe, som du kan male i enhver farve, du ønsker. Cassian har også et smukt og dekorativt lysgab, der udsender et dejligt lys, perfekt til gangen, indgangen, trappen eller stuen.

Cassian – gipslampe i moderne stil / Lampegiganten.dk
Gipslamper findes i mange former og stilarter / Lampegiganten.dk

Limina er en lille og dekorativ gipsbordslampe, der skaber en smuk skrå glide og belysning, hvilket gør den ideel til at placere ved siden af ​​en væg eller under et billede. Bordlampen kommer i hvid gips, men kan overmales med den ønskede maling og farve.

Limina gipslampe / Lampegiganten.dk

Aria er en blød og stilfuld væglampe, der giver et smukt lys op og ned ad væggen, og som passer fint ind i stuen, gangen og indgangen.

Aria – Væglampe op / ned lys / Lampegiganten.dk
Aria – Væglampe op / ned lys / Lampegiganten.dk
Firkantet moderne loftslampe / gipsloft /Conrad.dk

Læs mere om smukke dekorative lamper til boliger og værelser, rustikke lamper og belysning, eller hvordan du kan skabe god belysning i stuen.