Hopp til innholdet

Funky DIY barstole væglampe

Forleden dag fandt jeg en skinnende og skinnende stor ting, jeg vidste ikke, hvad det var lige da, men tænkte, at der kunne være et køligt pendellys.

Senere fandt jeg ud af, at det var bunden af ​​en barkrakker, som nogen havde kastet. Heldigvis var denne bund virkelig skinnende og havde ingen synlige skader eller ridser.

Jeg ville virkelig købe rødhimmel, som er en slags læder. Rødt læder var blevet en rigtig dejlig kontrast til den blanke overflade. Dette havde ikke stof & stil, så jeg fandt noget i den resterende hylde.

Det var lidt fjollet at skære nøjagtigt ud, hvor den tidligere «fold» var. Det blev ganske synligt, selv efter at jeg strammede den endnu bedre, end hvad du kan se på billedet. Her brugte jeg almindelig skolelim og udstødte det, mens jeg skubbede «læderet» ned.

Endte med at snu pærebunden til en stilfuld og anderledes væglampe. Billedet er lidt dårligt, men lampen har en dæmper på bagsiden, der dæmper filamenterne meget.

Her brugte jeg en messingpærebase med en messingring omkring pæren, som ikke er så synlig på dette billede.
Jeg brugte også en diamantformet dekorativ pære og en guldfarvet stofsnor.

Et fedt lille projekt – og jeg fik et ret hårdt væglampe i gangen. At fremstille en lampe selv kan være både sjovt og spare penge i hverdagen. Husk derfor at tjekke affaldsrummet på kontoret eller lageret, måske er der også en skat der for dig.