Hopp til innholdet

Barkrakk og Barstol i Kul Vintage og Retro Stil

Mange har en køkkenø eller køkkenbar med fremspring til nem servering, morgenmad og frokost, og ved at udskifte barstolen og barstolen kan du nemt ændre køkkenets udseende og stil for at få en mere autentisk og cool retro, vintage stil. Disse smukke barstole og barstole i retro, gammeldags stil vil ikke kun give dig et behageligt sted at sidde, men vil også være med til at give en dekorativ stil i hjemmet og køkkenet.

Bali fra det danske designmærke Nordal har et stilrent gammeldags look og er lavet af robuste dele af dampformet rattan. Disse enkle men elegante taburetter er perfekte, hvis du vil skabe en varm og naturskøn atmosfære i dit hjem. Barstolene har et elegant håndvævet sæde og et højt ryglæn med stor komfort.

Bali barstol fra Nordal / Kitchentime.dk

Denne stilfulde Goose barstol kommer fra Act Nordic. Stolen er lavet i messing farvet børstet krom metal, og den er designet med fodstøtte og et justerbart sæde. En stol i et stilrent design, som du kan have fornøjelse af i mange år i boligen.

Act Nordic Goose /BoBoOnline.dk

IDA er en vidunderlig farverig serie af komfortable barstole med høj ryglæn dekoreret med 70’er og 80’er farvepaletten, der skaber et stilfuldt og farverigt blikfang i køkkenet. Barstolen har en behagelig siddestilling og håndpumpe, så du nemt kan justere højden.

IDA barstol /Homeroom.dk

Porto fra svenske Wikholm Form er en stilfuld høj barstol i retro gammeldags stil lavet af FSC certificeret teaktræ og cognacbrunt okselæder.

Porto barkrakk / Kitchentime.dk
barstol – shiny jern /BoBoOnline.dk

Malibu er en gammeldags barstol i vintage stil med jernramme og træplade monteret på skruestik, perfekt hvis du ønsker et rustikt møbel i køkkenet.

Malibu barkrakk / Homeroom.dk

Giv køkkenbaren og øen lidt ekstra stil og elegance med disse 70’er inspirerede barstole i blødt og blankt fløjl. Sæde med tuftede detaljer, der giver tekstur og struktur, og metalstel med fodstøtte. Farven på fløjlsstoffet ændrer sig afhængigt af lyset og retningen af ​​frynserne, hvilket giver en levende, luksuriøs følelse.

Brooke barstol /Homeroom.dk

EA fra Nordal er en charmerende møbelserie med enkle geometriske former, der har hentet meget af sin inspiration fra Art-Deco-stilen. Barstolene er lavet af gyldent metal og har et sæde af flettet læder med en blød siddestilling.

EA fra Nordal / Unoliving.dk

Oplev flere ideer til smuk indretning i hjemmet, se blandt andet Væglampe til gang og entré – Inspiration for Lampe til hall, Flotte hylder til køkkenet – Til opbevaring og dekoration og Interiør og møbler til gangen – Indgangsmøbler Inspiration