Vækstlys til planter: Et vækstlys giver planterne mulighed for at vokse om vinteren

Et vækstlys er en lampe eller pære, der er specielt designet til at fremme væksten af ​​planter. Fokus på to specielle bølgelængder af lys hjælper planter med at vokse gennem mørke vinterdage.

Suspenderbart LED UFO dyrkelys /Mrperfect.dk
LEDlife Easy-Grow vækstarmatur /Mrperfect.dk

Vækstlys i kælderen

Med et dyrkningslys kan du tage planterne ind og ned i kælderen eller et separat opbevaringsrum om vinteren. Så længe du har god ventilation og et vækstlys, trives planterne godt.

Harvest: Dejlig bordlampe med voksende lys, perfekt til urter / Homeroom

Små stearinlys i køkkenet?

Hvis du elsker at have friske urter tilgængelige året rundt, skal du overveje et vækstlys i køkkenet.

Der er flere forskellige køkkenlamper, du kan bruge i køkkenet, for eksempel installere et mindre vækstlys under køkkenskabet, der lyser på urter og planter på køkkenbordet.

Vækst lys med LED-strimler / LEDproff.dk

Dyrkningslamper til tidlig spiring

Vil du komme hurtigt i gang med sæsonen? Brug et levende lys for at hjælpe de små spirer med at komme i gang i slutningen af ​​vinteren / det tidlige forår. Det blå lys fra et vækstlys er især godt til at stimulere vækst i grønne planter.

Vækstlampe LED 50W /Mrperfect.dk

Hvad er forskellen mellem rødt og blåt lys?

Lysspektret i et voksende lys

I et tilbedelseslys fokuserer du på to bølgelængder af lys, rød og blå.
Det blå lys er især vigtigt i starten, da dette lys stimulerer plantens vækst, men også for at opbygge styrke i stilken, så den ikke falder over enden.

Det røde lys er vigtigt for at fremme blomstringen og for at planten bærer frugt. Derfor skal du have en kombination af begge lydbølger for at få god vækst og det bedste resultat.


Kraftfulde 460 watt vækst lys / LEDproff.dk