Hopp til innholdet

Unikke plakater, plakater, malerier og tryk af kunstnere

Vil du have et unikt kunstværk på væggen? På dette websted kan du vælge mellem unikke og autentiske originale designs, malerier, tryk og plakater fra internationale kunstnere.

Hvid paraply / Artfinder

Unikke plakater og udskrifter

Webstedet Redbubble giver kreative designere mulighed for at tjene penge på at sælge deres unikke og kreative design. Både udvalget af tilgængelige produkter og design, du kan vælge imellem, er enormt, og deres online butik anbefales bestemt.

Over 100.000 Design / Redbubble
Unikke plakater og designs / Redbubble

Med hundreder af tusinder af unikke og kreative designs kan du finde et design, som du vil dekorere dit hjem med. Hos redbubble er ethvert motiv lavet af uafhængige kunstnere, der modtager en provision fra salget, mens redbubble-butikken håndterer salg, marketing, forsendelse og eventuelt afkast.

Rumrejse Metaltryk / Redbubble

Vælg mellem et stort udvalg af produkter, der pryder dit yndlingsdesign. Redbubble tilbyder gennemse t-shirts, plakater, tekstiler, puder, metaltryk , kjoler og meget mere.

Unikke malerier på nettet

Hvis du leder efter unikke og kreative malerier, er Artfinder- webstedet et besøg værd. Her kan du finde tusinder af originale og unikke malerier i alle størrelser, stilarter, former og farver. Du kan også se og købe unikke skulpturer, fotografier og meget mere.

Vægt fra Konstantinos Skopelitis / Artfinder

Artfinder har et strengt sæt regler for ansættelse af nye kunstnere, dette er for at sikre, at alle værker er håndlavede og «en af ​​en slags».

Unikke håndlavede malerier på Artfinder

Da hvert maleri er håndlavet og unikt, gælder princippet om «først til mølle». Hvis maleriet sælges, får du ikke chancen igen, men nogle kunstnere kan vælge at skabe et lignende maleri med en ny vri.

UNREAL # 11 af vietnamesiske Xuan Khanh Nguyen / Artfinder

Fordelen, som jeg ser det, er, at princippet om unik kunst i begrænset udgave skaber Artfinder en online butik med et levende og stadigt skiftende indhold.