Hopp til innholdet

Uchiwa Stol – Smukke og behagelige designstole fra Hay

Uchiwa er en dekorativ, indbydende og behagelig lænestol fra det danske designhus Hay, der kommer i en spændende form og mange smukke og lækre farver.

Uchiwa lænestol henter inspiration fra japanske håndventilatorer og har gode projicerende og asymmetriske detaljer, der reflekterer formen på de klassiske, håndholdte japanske fans.

Lounge Stol + Skammel No5 /Trendyliving.dk

Uchiwa er designet til at være en behagelig og brugervenlig loungestol med fokus på en smart polstringsproces, hvor målet har været at minimere sting og sømme.

Resultatet er en lænestol med en enkel og ren form, som samtidig giver en stor komfort i både hjem og kontor eller offentlige bygninger.

Uchiwa består af 3 dele, der tilsammen giver en smuk og behagelig stol /Trendyliving.dk

Uchiwa består hovedsageligt af tre dele, der sammen skaber en meget behagelig og smuk lænestol. Stolen hviler på en ramme af eg, i både naturlig eller mørk / sort lak.

Komfortabel lænestol med flot detaljer og blødt dyner. /Trendyliving.dk

Endvidere består lænestolen af ​​en hård og robust polyurethanryggestøbt for at give god støtte og holde form, mens indersiden findes i to varianter.

Uchiwa leveres også med tilhørende puff /Trendyliving.dk

Indersiden af ​​stolen findes i to variationer, hvor du kan vælge mellem en blød vatteret inderside eller en inderside af formstøbt skum, der er lidt sværere, men vil passe fint, hvis stolen skal bruges i offentlige rum, stue eller hal.

Designet af Doshi Levien til HAY

Uchiwa findes i mange fantastiske varianter og farvekombinationer /Trendyliving.dk

Den smukke loungestol Uchiwa er skabt gennem et samarbejde med Hay og designerduoen i Doshi Levien, der består af indiske Nipa Doshi og skotske Jonathan Levien.

Tilsammen har disse været bag en række gode designs og er blevet tildelt den prestigefyldte Future Legends of Design-pris af Cooper Hewitt Design Museum i New York.