Hopp til innholdet

Trelampe i Supertynd træ – Tom Rossau TR19

Trelamperne i TR19-serien består af en serie trælamper med supertynde birkelag, der er limet over faldende tresøjler. Ikke kun har lampen et spændende design, men brugen af ​​den tynde birkefinerer skaber et dejligt varmt lys med synlig træfiber, perfekt over stuebordet, en køkkenø eller til kabinen.

Brug varme pærer:
På nedenstående billeder bruges varmhvide LED-pærer, men du kan i stedet bruge varmdim / dim2warm LED-pærer. Et varmt og dæmpet lys bringer virkelig træet ud og den lækre varme følelse, som en trælampe kan give.

Leveres i 3 størrelser

Tom Rossau /Lampemesteren.dk

Tr19 Trælamperne findes i tre forskellige størrelser, fra en omkreds på 32 cm til en stor lampe med en omkreds på en halv meter. Store lamper klarer sig godt over større borde, men hænger også med deres mindre varianter i forskellige højder.

Innovativ design: Danske Tom Rossau er en selvlært designer, der gennem LEGO fik sansen for den kreative proces med at skabe noget fra bunden af. Han gik videre med læderbeklædning, før han i 2004 begyndte at arbejde på træfiner. Hans lamper sælges over hele verden i dag og fører brugen af ​​træ til at skabe innovative nye lamper.

Papir og træarbejde

TR19 findes i både papir- og træversioner. Træ giver en dybere og varmere belysning, mens den lakerede papirlampe giver et klart og livligt lys.

TR19 i træværk – Tom Rossau /Lampemesteren.dk
Ø40 Papirversion over bord /Lampemesteren.dk

Trelamper skaber en dejlig varm atmosfære med sit dæmpede lys og smukke træmønster. De supertynde trælamper fra Tom Rossau viser det smukke mønster i træet gennem lyset fra pæren.

Fås også som bordlampe – TR26 Tom Rossau /Lampemesteren.dk