Hopp til innholdet

Stukrosetter – Dekorative rosetter til lampe og lysekrone

En stuk rosette bringer lidt ekstra glamour og elegance ind i ét rum. Loftrosetter stammer fra Mellemøsten, hvor disse dekorative elementer traditionelt blev installeret i midten af ​​rummet og blev brugt til at skjule loftsarmaturerne på lamper og lysekroner.

Moderne tagrosetter findes i en række forskellige stilarter og design fra traditionelle blade- og blomsterdesign eller mere moderne, minimalistiske designs.

Stuk og Rosette /Stukmand.dk

Moderne Stuk rosetter med enkle designfunktioner passer perfekt sammen med moderne loftslamper og tilføjer et ekstra dekorativt element til det slettede tag, mens de skjuler ledninger og loftskrog.

Etrosett er en dekorativ stuk, der er limet eller spikret til loftet, før en lampe eller lysekrone monteres. Taget er derfor en separat del med smukke mønstre i gips eller plast, der kan monteres i ethvert loft med relativt stor lethed.

Stuk og Rosette /Stukmand.dk

Installation og montering af Stuk rosetter

Det fine ved Orac Decor tagmonteringssæt er, at de er meget lette og lette at installere. Tagroser med dimensioner mindre end 65 cm i diameter har en så lav vægt, at de normalt kun kan limes direkte på loftet.

Stuk rosetter større end 65 cm skal udstyres med en kombination af søm og lim. Sørg for, at ledningerne fra den eksisterende tagboks er længe nok til at blive installeret i lampen.

Stuk og Rosette /Stukmand.dk
Stuk og Rosette /Stukmand.dk
Stuk og Rosette /Stukmand.dk

Stuk rosetter fra Orac Decor kommer i både moderne og stilfulde versioner eller mere dekorative traditionelle tagroser med indviklede mønstre, blade og dekorative elementer.