Hopp til innholdet

Store gulvlamper med buer til lys over bord og sofa

Der er et stort udvalg af gulvlamper, her vil vi fokusere lidt mere på store og brede gulvlamper, som du kan placere som lys over borde og stole.

Gulvlamper med lange eller buede lampehoder, der strækker sig ind i rummet, er let at fjerne og passer fint i det hjem, hvor loftlamper er vanskelige. Disse gulvlamper kan bruges som læselys eller bruges som let aftagelige lamper man kan have over et opholdsstue bord, seng, kontor eller spisebord.

Cosiness er en ny gulvlampe fra det franske mærke Market Set – Gulvlampen har en elegant bund af tyk, hvid marmor, der holder lampen stabilt på plads. Gulvlampen har en lang bue og en delikat cylindrisk/konisk formet stofskærm lavet af bomuldsbouclé, der spreder lyset på en blød måde.

Cosiness buet gulvlampe med marmorfod og stor stofskærm /Lampegiganten.dk

HerzBlut er en tysk lampeproducent fra den traditionelle og landlige region Sauerland i Westfalen. Regionens store, tætte skove har inspireret HerzBluts design, som ofte inkorporerer lokalt FSC -certificeret træ i sin produktion og lamper. Disse smukke lamper har en moderne finish, men er på samme tid rustikke og traditionelle på mange måder. Lamperne er derfor lette at placere i et hjem eller sommerhus med både moderne eller mere traditionel stil.

Herzblut laver en fantastisk buet gulvlampe med en håndlavet kuffert af buet egetræ, som yderligere bæres op i en tynd sort metalstang, der holder en rund og traditionel lampeskærm af hvid bomuld. Kombinationen af ​​mørkt træ med sit smukke træmønster og bomuldsskærmen skaber en elegant gulvlampe, der passer lige så godt ind i hjemmet som i sommerhuset.

HerzBlut buet gulvlampe – Håndlaget / Lampegiganten.dk

Central fra Serien Lighting er en stor og elegant buelampe med teleskopstang, så lampeskærmen kan forskydes og trækkes ekstra langt over et spisebord eller sofabord. Denne store gulvlampe med bue er perfekt i en lejlighed eller et hjem, hvor du vil have et hyggeligt lys overbord uden at bruge en ophængt lampe.

Central buet gulvlampe fra Serien Lighting /Lampegiganten.dk

Central buegulvlampe har et let og moderne look med en tynd lampeskærmstang med en bøjning, der gør, at lampen stiger højt uden at skulle stå langt væk fra bordet eller sofagruppen. Denne gulvlampe med en buet stang kan derfor passe godt i smallere rum, og hvor du ellers ikke har så meget gulvplads.

Central buet gulvlampe fra Serien Lighting /Lampegiganten.dk
Central buet gulvlampe fra Serien Lighting /Lampegiganten.dk

Mesh fra Lucide er en fantastisk gulvlampe med en bue, der er fantastisk som belysning i stuen og i læsehjørnet. Lampeskærmen består af et dobbelt lag af foldet metal, som skaber en flot effekt og samtidig skærmer lidt for lyset sidelæns, men det vil nok være klogt at vælge en dekorativ pære med lavere effekt til denne.

Mesh gulvlampe fra Lucide /Lampegiganten.dk
Mesh gulvlampe fra Lucide /Lampegiganten.dk
Northern Gear gulvlampe /Andlight.dk
Homii Bow Gulvlampe – Børstet metal /Unoliving.dk

Norske Northern har designet denne aflange gulvlampe, der holdes på plads af en tung modvægt med et industrielt gear, du kan let ændre vinklen ved hjælp af en håndtag. 

Lobby gulvlampe / Lampemesteren

Lady Costanza Floor Lamp fra Luceplan er en stor og buet gulvlampe med en stor lampeskærm, der strækker sig ind i rummet og udsender en delikat og atmosfærisk belysning.

Leveres i tre farver: Lady Costanza -Luceplan / Lampemesteren

Lady Coztanza  kan justeres i højden ved hjælp af et teleskoprør, der kan dreje 360 ​​° i bunden. Dette giver  Lady Costanza  en elegant, funktionel fleksibilitet, der altid passer perfekt ind i det rum, hvor det er placeret.

Lady Costanza -Luceplan / Lampemesteren
Lady Costanza -Luceplan / Lampemesteren
Carronade fra LeKlint / Lampemesteren
Nr. 411 fra Lampe Gras / Andlight.dk

Tolomeo – Artemis

Tolomeo er en fantastisk og enkel gulvlampe fra italiensk Artemide. Denne gulvlampe har lange, udstrakte arme, som du kan justere og en stor tekstil lampeskærm.

De justerbare arme holdes op af ståltråd i et spenn, der giver mange justeringsmuligheder, perfekt, hvis du vil have en gulvlampe, der lyser over sofaen og nede på et bord.

Artemide Tolomeo / Lampemesteren
Birdy gulvlampe fra Northern / Lampemesteren

Carrie

Carrie fra Markslöjd er en minimalistisk og let fremadvendt gulvlampe, der er egnet langs væggen eller som læselys til en lænestol.

Carrie /Homeroom.dk

Mantis fra Schottlander henter inspiration fra dyreriget og morderen. Lampen er elegant minimalistisk og kan vippes med et vippbart lampehoved.

Mantis – Schottlander /Lampemesteren.dk
Lounge gulvlampe fra Frandsen /Lampemesteren

Superarchimoon fra Danske Flos var kun beregnet som en sjov opfindelse til en lysmesse  , men den store efterspørgsel fik lampen til at komme i produktion.

Superarchimoon er en stor og kraftig gulvlampe til store kontorer eller hjem med højt til loftet. Gulvlampen er 210 cm høj og kan strække sig 2 meter, se lampen på Lampemesteren.dk

Twiggy

Twiggy fra italienske Foscarini er en elegant buet gulvlampe, der hænger dybt ind i rummet. Gulvlampen kommer i mange spændende farver, og den er justerbar til at passe til både høje og normale lofthøjder.

Twiggy / Lampemesteren
Twiggy / Lampemesteren
Twiggy / Lampemesteren

Le Klint 320M Snowdrop

Dejlig og stor gulvlampe fra Danske Le Klint. Gulvlampen har en stor buet form med en foldet plastskærm i enden, der skaber et dejligt og varmt lys over et bord eller lænestol.

Le Klint Snowdrop / Lampemesteren

Gulvlampe Arc – Sort

Fantastisk buet gulvlampe med en aflang, rund lampeskærm i sort tekstil fra Zuiver

Gulvlampe Arc – Sort / Unoliving.dk