Hopp til innholdet

Smukke sorte møbler – inspiration og tip

Sorte møbler og interiører er blevet populære elementer i mange norske hjem. Sorte skabe, hylder, kommoder og borde kan placeres, så de passer til de fleste indvendige stilarter og farver i hjemmet.

For eksempel skaber sorte møbler dejlige kontraster mod hvide vægge eller komplementerer et mørkt farveskema i lejligheden eller hjemmet. Sorte farver har et strejf af eksklusivitet og kvalitet, mens farven er behagelig at se på. Her kan du finde populære møbler i sorte farver og nyheder til dit hjem.

Large deck bord sort understel /Nordicnest.dk

Den nye designserie NJRD indeholder tæpper og interiører i moderne design og asymmetriske former, de smukke tæpper findes blandt andet i bomuld og uld og fås i mange spændende designs.

Se designserien NJRD / Nordicnest
Around sort sofabord fra Muuto /Nordicnest.dk

Turning Table er et elegant sofabord med et unikt design, der kan drejes for at åbne ekstra lagerplads, der ellers er skjult inde i bordet. Drejebord fra Menu er en populær serie til det moderne hjem og kommer i flere farver, inklusive denne smukke i sort.

Drejebordmenu / Nordicnest.dk

Fra HK living kommer en nyhed, der allerede er blevet en af ​​de mest solgte på Kitchentime.no. Retro Webbing kaldes dette sorte skab med fantastiske detaljer og buede rottingskabsdøre.

Retro Webbing Sort / Kitchentime.dk

Skabet har masser af hyldeplads til at hænge jakker eller placere større genstande samt mindre hylder til lægning af tøj eller andre små ting, hvilket gør det godt til indgang, soveværelse, badeværelse og stue.

Retro Webbing Sort/ Kitchentime.dk
Sort væg hylde / Homeroom.dk
Spisebord Rimo / Homeroom

Den populære Louisiana- serie kommer nu i en sort version. Dette sorte skab henter inspiration fra 50’erne og 60’erne møbler og har smukke metaldetaljer.

Louisiana kabinet sort / Homeroom

Tråd : Fra det danske mærke Nordal kommer dette fine sort metalnetskab med en lækker rustik og industrialiseret fornemmelse.

Tråd – Nordal / Nordlyhome.dk
Tråd – Nordal / Nordlyhome.dk
Retro webbing – sort / Kitchentime.dk
Cacocum/ sidebord / Homeroom.dk

Kommode i sort træ med fantastiske detaljer i Hubsch messing, der passer særligt godt i mindre rum eller smalle gange / indgange, hvor du vil have et møbel, der ikke tager så meget plads.

Sort træ – Hubsch / Nordlyhome.dk
Sort træ – Hubsch / Nordlyhome.dk
Fionia skammel sort – Skagerak / Nordicnest
Stol ‘Rattan’ / Nordlyhome.dk

Wakayama er en robust sort metalophæng og træophæng, perfekt til soveværelset eller gangen / indgangen.

Wakayama / Homeroom