Hopp til innholdet

Smukke & håndlavede Origami lampeskærme

origami og papir lamper

Orikomi startede i 2013 og er baseret i Lissabon, Portugal. Virksomheden blev startet af to arkitekter, der så nye muligheder i at bruge geometriske former til at skabe smukke papirlamper.

Ved at bruge papir af høj kvalitet bliver Orikomi-lamperne et smykke i hjemmet.

Papirlamper, mange af de samme fordele som lamper i træ, begge er organiske materialer, og begge giver lyset mulighed for at skinne gennem den tynde skal. Dette skaber en fantastisk lysspil og varm, diffus belysning. Perfekt til atmosfærisk lys over spisebord eller opholdsstue borde.

Du kan købe Orikomi-lamperne i deres Etsy-butik .

Opret din egen origamilampe

Der er mange ressourcer online til, hvordan man opretter din egen origami-lampe. Her er en god video, hvis du vil vide, hvordan du folder din egen lampeskærm af papir.

Andre origami- og papirlamper

Papirlamper har mange fordele, og en af ​​de mest anerkendte producenter bor faktisk i Danmark, her er papirlamper foldet og lavet i en række ikoniske design, der er efterspurgt over hele verden.

Letvægtspapirlamper skaber en behagelig og varm belysning i et rum.

TR22 – Papirlampe af Tom Rossau / Andlight.dk
Megatwo fra Le Klint /Lampemesteren

Danske Le Klint er nordiske specialister inden for origami og papirlamper. De folder stadig deres egne papirlamper i Danmark, og de har skabt nogle ikoniske lamper over tid.

Fordelen ved papirlamper er den diffuse belysning, og hvordan noget af lyset skinner gennem papiret. Dette skaber en varm og behagelig belysning.

Le Klint Megatwo / Lampemesteren