Hopp til innholdet

Smukke gulvlamper med flere arme og lys

Inspiration og tip til dekorative gulvlamper med flere arme, pærer og lys. Her finder du et udvalg af populære stållamper og gulvlamper med et spændende design, der har mange skærme og pærer til stuen, indgangen og soveværelset.

Ball Double Gulvlampe sort /Lampemesteren
Skandinavisk gulvlampe sort 5-lys – Facil Tube /Lampeoglys.dk

Faze er en stilfuld og dekorativ lampeserie, der indeholder både vedhæng, gulvlamper og bordlamper i samme stil. Lamperne har en gylden ramme med smukke glaskupler, der spreder lyset i flere retninger. Vedhængslamperne er f.eks. Ideelle til placering over et rundt bord og sofabord, mens gulvlamperne skaber et dekorativt lys, der passer godt til de fleste andre vægfarver.

Faze gulvlampe fra Opviq / Homeroom.dk

Ticon er en farverig gulvlampe med tre lampeskærme i hver farve, der tilsammen skaber et hyggeligt lys og en kreativ og legende atmosfære. Perfekt som en dekorativ gulvlampe til at skabe kontraster i det indre eller bare skabe noget liv.

Ticon fra Globo / Lampegiganten.dk

Ticon består af tre lampeskærme, der er betrukket med rød, grå og blå fløjl, der danner en spændende farverig belysning i hjemmet, lampeskærmene har også en gylden inderside, der skaber et varmere lys og har smukke mønstre på skærmen, der udsender lys med smuk effekt.

Ticon fra Globo / Lampegiganten.dk

Balloon er en smuk stållampe fra tysk Kare Design og har mange flerfarvede kugler af akryl, der skaber en livlig og farverig belysning.

Ballon – Stållampe fra Kare Design / Lampegiganten.dk
Ballon – Stållampe fra Kare Design / Lampegiganten.dk

Få et charmerende og hyggeligt lys med denne smukke gulvlampe fra By Rydens. Triple har tre justerbare lampeskærme, som du kan indstille, som du ønsker, perfekt til sofahjørnet til at oplyse stuen eller som en dekorativ lampe i indgangen eller soveværelset.

Triple – By rydens / Homeroom.dk

Pigalle fra By Rydens er en serie lamper, der også leveres som en loftslampevariant. Gulvlampen leveres med tre lampeskærme placeret på en justerbar stang og kommer i sort metal med store buede detaljer.

Pigalle – by Rydens / Homeroom
Espresso – Aneta / Homeroom

Bolle standerlampe / gulvlampe Terra fra Gallotti & Radice – Den flotte forlængelse af Bolle Serien tegnet af Massimo Castagna. Det mindre italienske designstudio Gallotti & Radice er eminente i udførelsen af denne håndbrunerede messing finish som pryder Bolle serien.

Gallotti & Radice Bolle Terra /Trendbazaar.dk
Gallotti & Radice Bolle Terra /Trendbazaar.dk

Dexter trio fra Frandsen er en sjov lampe, hvor tre lampeskærme og stativer er placeret i et stativ. Gulvlampen har også tre lampeskygger i forskellige farver, der giver et legende udtryk til gangen, stuen eller hallen.

Dexter Trio – Frandsen /Lampeguru

Baltimore fra dansk Halo Design er en elegant og populær mat-sort metal gulvlampe og justerbare lampeskærme i et klassisk og stilfuldt design.

Baltimore – Halo Design / Lampeguru

Folke er en smuk og eksklusiv multi-arm gulvlampe, der kan vinkles, som du ønsker. I denne smukke gulvlampe i sort metal og messing er lyskilden i fokus, og du kan eksperimentere med forskellige dekorationspærer til et mere personlig design.

Mennesker Gulvlampe / Homeroom
Folke Gulvlampe / Homeroom.dk

Med Nielsen Light Traffic kan du oprette din egen flerskærmsgulvlampe ved at kombinere dine yndlingslampeskærme fra en lang række farver.

Sæt din egen gulvlampe, fod og lampeskygge på Lampeguru.dk eller læs mere om Traffic gulvlampe på bloggen.

Let trafik – Nielsen / Lampeguru
Let trafik – Nielsen / Lampeguru

Atom fra Halo Design er en smuk og elegant gulvlampe i Atom-serien, der kommer med fremspringende glaskugler med lys, der fås i røgfyldt eller mathvidt glas. Perfekt som dekorativ gulvbelysning i hjørnet af stuen eller i gangen og indgangen, og passer perfekt ind i en moderne eller skandinavisk interiørstil.

Atom – Halo Design / Lampeguru.dk
Atom – Halo Design / Lampeguru.dk

411, dobbelthovedet lampe fra ikoniske Lamp Gras. Dette verdenskendte mærke har været kendt for sine industrielle lamper med bevægelige samlinger siden de tidlige 1900’ere. 411 er ingen undtagelse, du kan justere hver arm og lampehoved i flere samlinger og positioner.

411 – Lampe Gras / Andlight.dk
411 – Lampe Gras / Andlight.dk

Cia fra PR Home har et klassisk look med flere hængende lampeskærme af tekstil, der giver et dekorativt varmt lys uden blændende. Denne gulvlampe kommer i flere farver – og også uden skærme, så du kan oprette din egen variant.

Cia – PR Home / Homeroom

Fra de polske Chors kommer den eksklusive designlampe » Ambiente «, som skal placeres ved siden af ​​en væg, hvor den indirekte belysning skaber et smukt lysende motiv.

Ambiente Gulvlampe / Lampemesteren

Fra Aneta kommer metalbundslampen Bow og kunstlæder. Bow har tre individuelt justerbare hovedlamper i et stramt, skandinavisk design, leveres også i sort.

Bow – Aneta / Homeroom
by Rydéns Foggy gulvlampe med fem skærme / lampegiganten

Foggy fra By Rydens er en enkel, men dekorativ stållamper, der passer perfekt i læsehjørnet eller i et soveværelse. Gulvlampen leveres med flere skærme i forskellige farver og størrelser.

Foggy – Af Rydens / Lampegiganten.dk
Lilly – Nordlux / Lampeguru.dk

Læs mere om smukke gulvlamper til hjemmet, få tip til belysning af stuen eller oplev nye og spændende interiører .