Hopp til innholdet

Smuk og moderne kuppelampe og pendellampe fra Parachilna

Den klassiske kuppel lampe har skinnet i tusinder af hjem og er stadig et populært valg, meget på grund af det enkle design og fordi det giver et godt lys i alle retninger.

Disse smukke kuppellamper er lavet af farvet keramik og opal-hvidt glas, der fungerer som en diffusor og spreder lyset uden at blænde.

Aballs A II Me Væglamper / Loftslamper / Lampemesteren.dk

Kuppellampen har modtaget en moderne ansigtsløftning fra det spanske designhus Parachilna. Denne producent skaber smukke pendellamper og loftslamper baseret på det enkle kuppeldesign, men med nye materialer og innovativ elegance.

Dome lampe i mange flotte farver / Lampemesteren.dk

Lampeserien fra Parachilna kaldes Aballs og består af væglamper, bordlamper, loftslamper og loftshæng. Den hvide runde glasskærm komplimenteres med stor håndlavet keramik i enten hvid, sort, platin, guld eller kobber. De to elementer holdes sammen af ​​et messingbånd i midten.

Parachilna kuppel vedhæng i guld / Lampemesteren.dk

De smukke pendelys har et tyndt fastgørelsespunkt til opal-kuppelen, hvilket får det til at se ud som om lampekupplen flyder i luften. De fine kuppelvedhæng kommer i farverne guld, sølv, sort og kobber med opale glaskupler, der spreder lyset på en behagelig måde.

Kuppelvæglampen har vist sig at være en meget populær variant og ser virkelig flot ud på væggen, uanset hvilken interiørstil du har i hjemmet. Væglampen kombinerer den klassiske kuppelampe med en moderne finish og giver et smukt lys.

Væglampe i sølv med opal kuppel / Lampemesteren.dk
Dome væglampe i guld / Lampemesteren.dk

I alle størrelser

Parachilna-kupplampen findes i alle slags størrelser, hvor T GR er den absolut største variant med en diameter på 40 cm, højde på 70 cm og en vægt på 5,5 kg.

De forskellige størrelser og det faktum, at kuppellamperne kommer i en serie, gør det muligt at kombinere forskellige farver og størrelser for en mere effektiv og smuk belysning.

Kuppelys i alle størrelser / Lampemesteren.dk
Loftslampe med kuppel (lille model) / Lampemesteren.dk

Andre smukke kuppelys

& tradition Blæst SW5 / Andlight
& Tradition blæst med opal-hvidt glas / Andlight

Se alle de store ovenlyskupler gemme online Designlite.no , læse med glæde også mere om pendulet lamper eller få tips om belysning til at leve .