Hopp til innholdet

Ritz fra globen: Fine glaslamper i smukke farver

vakre glass lamper i fine farger

Perfekt som vindueslamper, hængt alene – eller hængende med flere. Ritz fra Swedish Globen Lighting er nogle smukke mellemstore og stilfulde glaslamper med dejlig glans og finish.

Kombiner glaslampen med en klassisk glødepære fra Edison eller en mere moderne variant af LED med synlige filamenter for ekstra eksklusiv og varm belysning.

Elegant ravfarvet glaslampe / Homeroom
Røget glas skaber en utrolig flot glans i rummet / Homeroom

Glaslamper i fine farver

Ritz fås i en lang række farver, fra hofte og glade farver som grøn, lyserød og blå, til mere klassiske og herlige farver som opal / messing, rav / rav og smoking / røg. Ritz har en storslået glans, der er så karakteristisk for glaslamper.

Grøn & sort / homeroom
Pinkfarvet glas / Homeroom
Ritz Amber / Rav / Homeroom
Ritz glipglas / homeroom

Elegant lampe med et moderne udtryk. Ritz leveres også i en klassisk klarglasversion med polerede detaljer. Det jordede glas bryder ikke kun lampen, men hjælper også med at skabe en smuk dias.

Opal & messing / Homeroom

Eksklusivt udtryk og klassisk elegance er ord, der kan beskrive Ritz-opalen / messingen. Lamperne har et rent og typisk skandinavisk design med smukke farvekombinationer af messing og hvidt glas, der får dem til at passe ind i de fleste hjem og interiørstilarter.

Kombiner med en dejlig dekorativ pære

Mine yndlingspærer er klassiske glødepærer i et retro edison-design. Disse lamper er uendeligt dæmpbare og giver et blødt og atmosfærisk lys, ligesom du ønsker det.
Ulempen er, at disse brug lidt mere strøm end moderne LED pærer, kan du besøge min liste over fine dekoration pærer .