Hopp til innholdet

Pendellampe i Kobber & Sotet krystalglas, fra Nude

kobber lampe krystallglass

Tyrkiske Nude er eksperter i glas og har omfattende ekspertise inden for området. Deres «Mono» -lampe har blyfri, håndblæst krystalglas i en lækker røgfarve. Glaslamperne findes i tre varianter med glasskærmen hængende i en kobberpærebase. Kobber og det sodede krystalglas skaber et dekorativt og elegant loft vedhæng.

Spændende historie

Virksomheden bag Nude kaldes Şişecam Group. Dette firma blev grundlagt i 1935 efter et direkte direktiv fra Ataturk, grundlæggeren af ​​det moderne Tyrkiet. Målet var at imødekomme behovet for glasprodukter i Tyrkiet, gennem årene er virksomheden vokset og er nu en verdensomspændende gruppe.

Mono vedhæng fra Nude i kobber og krystalglas /Lampemesteren.dk

Håndblæst af 350 glasmastere

Nude værdsætter den gode håndværkstradition, med over 350 glasværkere Nude fremstiller sine lamper i Tyrkiet med sit designhovedkvarter i Istanbul.

Mono vedhæng fra Nude i kobber og krystalglas /Lampemesteren.dk

Blyfrit glas

Nude har udviklet sin egen version af blyfrit krystalglas. Dette produkt kaldes krystallinsk og giver den fine glans og struktur af almindelig krystal, mens det er miljøvenligt og sikkert.

Mono Pendel Stor røg med kobber – nøgen /Lampemesteren.dk
Mono Pendant Medium Smoke – Nude /Lampemesteren.dk
Mono Pendel Lille røg med kobber – Nude /Lampemesteren.dk

Mono-lampen er som du ser en meget dekorativ og elegant lampe. Med et håndblæst krystalglas i en lækker, sotet farve, vil denne loftslampe klare sig godt i ethvert rum. Det foretrækkes ofte at hænge flere i lidt forskellige højder over et bord. Se alle tre modeller på Lampemesteren.dk