Hopp til innholdet

Oslo Wood Gulvlampe

æt stemningen i lys med Oslo Wood-lampen, en trendy nordlig gulvlampe med smukke og tynde gulvben og vippbart lys. Oslo Wood er en elegant og stilfuld gulvlampe med en stofskærm, der projicerer lys opad, mens den tynde stofskærm også udsender lys og skaber en blød glød i rummet.

Oslo Wood er designet efter inspiration fra byens lys, der filtreres gennem byens træers blade. Gulvlampen har en strømlinet, moderne stil, der let kan vinkles, uanset hvor du vil takket være lampeskærmen monteret på en gimball-samling.

Oslo Wood – Sort gulvlampe fra Northern / Andlight.dk

Takket være det stilfulde og enkle design er gulvlampen let at placere i hjemmet. Det kan let stå i stuen, indgangen, soveværelset eller gangen for at kaste et blødt og dekorativt lys. Oslo Wood findes i flere farver og materialer, hvilket gør det nemt at placere uanset interiørstil eller farveskemaer.

Oslo Wood – Beige lampeskærm / Andlight.dk
Oslo træ finmasket lampeskærm / Andlight.dk

Oslo-træ har en fin, let skærm, der lyser op i et elegant mønster, når det tændes.

Oslo træ med guldfarvede støtteben / Andlight.dk

I fire farver

Lampeskærmen til Oslo Wood lampen kommer i fire forskellige farver, grøn, beige, sort og lys blå. Ud over at vælge forskellige farver på stoffskærmen, kan du også vælge forskellige materialer og farve på lampeskærmen. Her kan du vælge mellem hvid, guld, blank sort, mat sort og metal. Det faktum, at Oslo-træ leveres med så mange valg, gør det nemt at bygge din egen foretrukne gulvlampe baseret på den indvendige stil i resten af ​​hjemmet.

Se serien på Andlight.dk

Se alle lamper i Oslo Wood-serien i Andlight.dk‘s online butik . Læs mere om belysning i stuen, eller hvordan du kan dekorere smukke interiører i hytten .