Hopp til innholdet

Moderne lamper i træ fra Secto Design

Leder du efter en moderne og stilren belysning i hjemmet, der både ser godt ud og skaber en dejlig atmosfære, vil de elegante trælamper fra finske Secto Design måske passe fint ind. Lamperne er lavet af FSC certificeret træ og er udskåret med moderne laser- og cnc-maskiner i nye og innovative former og designs.

Flotte trælamper fra Secto Design / Nordicnest.dk

Ved at bruge naturligt træ sammen med stilrent skandinavisk design vil disse smukke lamper i træ passe forfærdeligt ind i både det moderne hjem og sommerhuset. Med deres materialer, farver og former skaber lamperne en behagelig atmosfære og et roligt, hyggeligt lys. Samtidig ser de også moderne og smukke ud.

Moderne produktion skaber nye spændende former / Nordicnest.dk

En trælampe passer fint ind i både et sommerhus og et hjem, hvor den varme varme og det smukke træmønster skaber en behagelig atmosfære. Tall- lampeserien har et elegant, rent design med overlappende finerplader, der giver et varmt lys og fremhæver træmønstret.

Tall – Trælampe i moderne stil / Jotex.dk
Tall – Trælampe i moderne stil / Jotex.dk

Octo- modellen til Secto-design er langt den mest populære variant, og den kommer i flere størrelser og farver. Denne populære «vase» formet trælampe er fantastisk alene, men er også meget velegnet til at hænge med flere lamper over et bord eller i det fri.

Octo-modellen fra Secto / Nordicnest.dk
Octo lampe i sort / Nordicnest.dk

Kontro fra Secto Design er en anden populær lampe, da andre secto design lamper også er denne sammensat i hånden af ​​dygtige håndværkere med sans for detaljer og høj kvalitet. Kontro er en rund loftslampe med søjler af birk, der peger skråt opad og nedad og kaster lys og skygger ind i rummet på en smuk måde.

Kontro loftslampe fra Secto / Nordicnest.dk
Owalo – aflang lampe i træ fra secto/ Nordicnest.dk

Owalo er endnu en spændende lampe, der har en aflang form og kan hænges fra loftet over et kontorbord, bord eller køkkenø. Perfekt til dig, der ønsker en delikat og elegant belysning over langborde.

Aflang trælampe fra Secto / Nordicnest.dk
Aflang trælampe fra Secto / Nordicnest.dk

Læs gerne mere om lamper fra Secto Design eller opdag tips til flotte sommerhuslamper eller lamper til stuen.