Hopp til innholdet

Lysekroner med stearinlys og antik stil

En lysekrone med stearinlys har en karakteristisk gammeldags charme, skaber en rustik fornemmelse og kan f.eks. Bruges i hytter uden elektricitet. Her kan du finde flere smukke lysekroner, der bruger levende lys til at skabe den vidunderlige herregård fra gamle tider.

Megafon fra Konsthantverk er en spektakulær loftslampe og lysekrone af bedste kvalitet fra Konsthantverk, designet af Jesper Ståhl. Megafon-lysekronen er lavet af ægte rå messing, der håndrulles og samles i hånden på fabrikken i Tyringe, Sverige. Denne stilfulde lysekrone med sin unikke og rustikke charme ser godt ud over et spisebord eller over stuebordet.

Håndvalset af rå messing /Lampemesteren.dk
Grov og rustik messinglampe, der til sidst vil udvikle en smuk patina /Lampemesteren.dk

Lampen skaber en stemningsfuld glød præcis der, hvor du har brug for det, over sofabordet eller køkkenbordet, arbejdsbordet eller soveværelset, kun fantasien sætter grænser.

Kroatien – Jotex

Lysekrone til indendørs og udendørs brug. Denne lysekrone leveres i to fantastiske versioner og er ip44-certificeret, så du kan tage den ud. Kroatien leveres med stikkontakt og stearinlys.

Kroatien – Jotex.dk

Botanica er en smuk, vintage lysekrone med en række detaljer i art-deco stil. Lysekrone, der passer perfekt over et spisebord eller hænger som et blikfang i rummet. Den smukke lysekrone i stål, færdig i guld, er en rigtig iøjnefaldende i rummet og bringer straks atmosfære gennem den varme farve.

Botanica er en lekker, vintage art-deco lysekrone /Lampeoglys.dk

Giuseppe lysekronen har et stilrent design, der passer fint ind i landlige og romantiske rammer. Med sine fine stoflampeskærme vil denne lysekrone kaste et varmt og behageligt lys.Denne robuste lysekrone har en hvid / creme stålramme med en elegant rund finish og inkluderer 8 taupe-farvede lampeskærme.

Giuseppe – Antik og landlig lysekrone /Lampeoglys.dk

Läckö – Markslöjd

Svenske Markslöjd har designet denne populære krystalkrone med en masse glitter, krystaller, antik messing og omgivende lysestager, der fremhæver den fine gammeldags stil

Läckö – Markslöjd / Homeroom

Rom – Jotex

Smuk lysekrone i empirisk stil med stearinlys og smukke krystaller. Lysekronen findes i to versioner, her kan du se versionen i blank messing, men den kommer også i en antik messingversion, hvis du vil have den gammeldags stil.

Rom – Homeroom

Rosendal – i flere farver

Rosendal lysekrone har et enkelt og landligt design. Denne bruger kun stearinlys som en lyskilde og kommer i farverne sort, hvid og gylden messing.

Rosendal / Homeroom
Rosendal / Homeroom

Country – Menzel

Dekorativ og rustik lysekrone i landlig stil fra Menzel. Denne seksarmers lysekrone har også en halogenspot, der skinner direkte ned til bordet.

Country – Menzel / Lampegiganten

Lysekrone uden strøm

En lysekrone med lys har ikke kun den dejlige gammeldags stil, den giver også et godt lys uden brug af elektricitet. Det faktum, at de ikke har brug for elektricitet, gør disse lysekroner velegnede til brug i hytter og naust uden mulighederne.

LED-stearinlys – For øget sikkerhed

Fremskridt inden for ledet teknologi i de seneste år har gjort det muligt for en at få den gode stearinlysfølelse, selv på batteri. Andre fordele er, at du ikke behøver at være bange for drypp, lys eller brandfare. 

LED-kronelys / lampeguru