Hopp til innholdet

Kongle lampe i Tre fra Svenske Olsson & Jensen

konglelamper i tre

Bring naturens former hjem med disse smukke trælamper. Svenske Olsson & Jensen har designet disse smukke trælamper med en kongleform.

Konglelamperne er sammensat af mange tynde bjørkplader, der skaber en smuk, blændfri belysning, der passer lige så godt i kabinen som hjemmet, eller som en dekorativ belysning i en café eller restaurant.

En trælampe passer fint ind i både et sommerhus og et hjem, hvor den varme varme og det smukke træmønster skaber en behagelig atmosfære. Tall- lampeserien har et elegant, rent design med overlappende finerplader, der giver et varmt lys og fremhæver træmønstret.

Tall – Trælampe i moderne stil / Jotex.dk
Tall – Trælampe i moderne stil / Jotex.dk

Charmerende konglelampe i træ – Fra Svenske Olsson & Jensen kommer denne smukke loftslampe i naturligt træ. Lampen består af tynde plader af birkefiner, lagdelt oven på hinanden i form af en kongle. Denne lampe er fantastisk, hvis du vil bruge naturlige materialer i interiør og belysning.

Denne trælampe skaber et hyggeligt og charmerende lys, der hovedsageligt fokuseres nedad, men det udsender også små lysstråler gennem de tynde finérplader i lampen.

Konglelampe i træ fra Olsson & Jensen / Nordicnest.dk

Kegellampen i træ fra Olsson og Jensen kommer i farverne brun, lys og sort.

Konglelamperne i træ består af snesevis af små, tynde lag birkefiner. Disse tynde plader omgiver lyskilden, men slipper også let lys gennem sig selv og udsætter det smukke træmønster i hver birkeplade.

Konglelamperne findes i to versioner, den ene i mørkfarvet træ og den anden i lys karakter.

Svenske Olsson & Jensen er et firma, der har specialiseret sig i vintage og produkter af en lidt anden karakter, noget disse trælamper med form af en kegle virkelig er.