Hopp til innholdet

Interiør fra Anne Linde – Kreativt og praktisk dansk designmøbler

anne linde hyller

Det elegante, smukke og stilfulde møbler og hyldesystem fra Anne Linde kombinerer fint design med smarte og praktiske løsninger til opbevaring og visning i alle husets værelser.

Hylderne i Anne Linde giver dig mulighed for at være kreativ selv – med dets rene design og store opbevaringsplads kan du fremvise ting, du elsker i hvert værelse i huset. Hyldens fleksible design og yderligere produkter giver dig mulighed for at bygge på samme tid og skabe dine egne udtryk.

Ledge & Showcase fra Anne Linde

Showcase hylde i stuen / Anne Linde

I de senere år har danske Anne Linde udviklet en række produkter til hjemmet, hvor det mest fremtrædende er udstillingsvindue og afsats . Disse smukke reolsystemer samler smukt, elegant design med nye løsninger.

Hylle støvet grønt / Anne Linde
Big Ledge i soveværelset / Anne Linde
Med kork og spejl – Anne Linde Big Ledge / Anne Linde

Anne Lindes produkter er ofte designet, så du senere kan udvide og bygge videre på løsninger for at skabe et hyldesystem, der vil være unikt for dig.

For eksempel kan Anne Linde-hylden udvides med flere ekstra produkter, inklusive kroge og spejle. Her er, hvordan du tilpasser afsatsen til det sted, hvor du vil placere hylden, hvad enten det er i gangen eller køkkenet.

En hylde – mange funktioner. Big Ledge / Anne Linde

Til køkken, stue, indgang og soveværelse

Både praktisk og dekorativ – Big Ledge fra Anne Line / Anne Linde
Brug bøjler og kroge til at skabe dejlige kombinationer og hænge fra jeres overtøj i gang / Anne Linde

Med sine rene linjer og stilfulde design kan Anne Lindes indvendige møbler og hylder arbejde i ethvert rum i huset, det være sig kontoret, soveværelset eller som et smukt blikfang i indgangen eller stuen.

Showcase- hylderne fra Anne Linde giver dig mulighed for at organisere bøger, papirer og dokumenter, der er skjult, samtidig med at du har let adgang og viser og dekorerer med andre ting, du elsker.

Showcase # 3 til Office / Anne Linde
Showcase # 4 – Her hængende i indgangen / Anne Linde

Kreativt og pænt nyt skrivebord

Anne Linde vægophæng er perfekt til små lejligheder eller til dem der simpelthen ikke har brug for så meget plads til kontorarbejde.

Skrivebord af Anne Linde / Anne Linde

I modsætning til andre kontormøbler vil Anne Lindes skrivebord med sin slanke og elegante design være et smukt design iøjnefaldende og kan hænge pænt på væggen i stuen ved synet.

Skrivebord af Anne Linde / Anne Linde

Som altid kombinerer Anne Linde design med praktiske og smarte løsninger, og skrivebordet har derfor en række områder til dagligdagse ting. Uanset om det er at lægge dokumenter eller placere kaffekoppen.