Hopp til innholdet

Globen Drops: Dekorativ lampe med hængende glaskugler

Drops fra Svenske Globen Lighting er en delikat og lækker glaslampe med hængende dråber av glaskugler, deraf navnet «dråber». Det kan også minder om en masse druer på tynde stilke, der vejes ned til jorden.

Globen Drops findes i flere farver, de klassiske versioner sort og krom. Men også i nye, moderne farver som Røg / Messing og Messing / Klar.

Drops sort / klar

En lampe med klare kontraster, hvor det klare glas skaber en dejlig kontrast til den sorte ramme.

Drops sort / klar / Homeroom.dk
Drops Klar / Sort / Homeroom

Drops – Chrome & Clear

For dem, der foretrækker en lys interiørstil, vil kromlampen tættest på sølvfarven være et godt valg. Her vil lyset fra de klare glaskugler skinne i den blanke ramme af krom.

Drops – Chrome & Clear / Homeroom

Nye farver

Globen har introduceret Drops i nye, elegante og moderne farver. Inkluderer røg / messing og messing / klar. Messingrammen giver en klar antydning af elegance og matcher meget godt med de smukke glaskugler.

Drops Messing & Klar / Homeroom

Dråber – Messing & røg

Spektakulær glaslampe, hvor de let beroligede glaskugler skaber en dejlig kontrast til den elegante blanke ramme af messing.

Drops – Messing & røg / Homeroom

Drops Bordlamper

Globen Drops leveres også i bordlampeversion med den karakteristiske ovale og bløde glasskuppel – Alle kommer i forskellige materialer og farver, der passer til det pendellampe, du ønsker.

Dråber høj bordlampe / homeroom
Drops bordlampe – Let at placere og smukt ovalt glas / Homeroom