Hopp til innholdet

Elegante møbler, skabe & interiører fra Nordal

Nordal er et dansk familieejet firma, der er kendt for at fremstille møbler og interiører, der kombinerer de nordiske rødder med deres glæde for østlige farver og udtryk.

To gange hvert år lancerer Nordal en ny kollektion, der ikke længere kun henter inspiration fra det indiske kontinent, men også fra den nordiske natur.

Nordal har et stort udvalg af smukke møbler med personlighed / Nordlyhome.dk

Populære møbler og skabe fra Nordal

Natur kabinet fra Nordal er velsagtens en af de mest populære møbler til denne danske designer mærke. Skabet har et luksuriøst retro-design, der passer perfekt til alle husets værelser. Skabet er fremstillet i en kombination af eksklusiv teak og kurvtrotting og skaber et elegant look.

Nordal Natur skab / NordlyHome.dk

Loft fra Nordal er en spændende hylde hængende i loftet – Loft er perfekt til køkkenet, især i små og moderne lejligheder og giver ekstra plads til glas og dekorative vinflasker.

Luft – Nordal / NordlyHome.dk
Nordal laver også flotte lamper – Her Atomic / Unoliving.dk

Nordal leverer smukke og autentiske møbler, altid med et tankesæt om, at interiøret skal være af høj kvalitet, med øje for detaljer og æstetik. Nordal ønsker at være kendt for produkter, der kan modstå tidens ravages, uanset hvilke trends der kommer og går.

«Buffet» Lækkert retro skænk fra Nordal / Unoliving.dk
Skab med glasdøre – Nordal / Nordlyhome.dk

Nordals designfilosofi er, at et hjem er bygget over tid, ikke af hurtige tendenser. Nordals møbler afspejler deres ønske om at skabe et hjem og et interiør med personlighed, et hjem, der er interessant og komplekst.

Drikkevognen fra Nordal er et lækkert og iøjnefaldende møbel i guld og sort glas med et design, der tydeligt er inspireret af den dramatiske art-deco retning. Læs mere om møbler i art deco .

Ovalt spejl med messing / Nordlyhome.dk
Grace – Stilfuld og farverig lænestol fra Nordal / Nordlyhome.dk

Nordal finder inspiration i trends og trends, men de dikterer dem ikke. Siden 1991 har Nordal haft en stærk filosofi om at kombinere æstetik og funktionalitet i møbler med personlighed, der varer.