Hopp til innholdet

Dejligt retro bordservice. 70’ers kopper og plader

retro tallerkener og servise

Dejlige retro plader, kopper og skåle i gammeldags stil og med fantastisk 70’ers charme og varme. Sagaform har hentet inspiration fra 70’erne farvepalet og designlinjer, da de designet dette smukke bordservice i et ægte retro look.

Dejligt og charmerende spisestue / Homeroom.dk
Enkle linjer og naturlige farver karakteriserer serien / Homeroom.dk

Dette retro-porcelæn i 70’erne er perfekt til dem, der vil have noget unikt eller længe i en tid, hvor tingene blev lavet med varme, dybe farver og en enkel stil. Dette gammeldags service er også perfekt til at skabe en virkelig hyggelig atmosfære omkring hyttens morgenmadsbord.

Se hele serien på Homeroom.dk

Plader, kopper og skåle i retrostil

Coffee & More-serien fra Sagaform består af tallerkener, kopper, skåle, ægholdere og tekande i typiske 70’ers farver og design. Sortimentet findes i tre forskellige farver, men kombineres godt med hinanden. Her behøver du ikke holde sig til en tydelig farve, men snarere variere for en ekstra charme.

Superliving er også blevet forelsket i 70’ers retrofarver og dekorative mønstre, såsom det farverige bordservice i serien Olivia, Lulu og Emma, ​​dekoreret i retrostil med påfuglemønstret dekoration.

Retro bordservice fra Superliving / Nordicnest.dk
Retro bordservice fra Superliving / Nordicnest.dk
Retro bordservice fra Superliving / Nordicnest.dk
Retro mælkekande fra Superliving / Nordicnest.dk
PotteryJo-serie i retro mønster / Nordicnest.dk
PotteryJo / Nordicnest.dk

Dette 70’ers retro bordservice er perfekt til dig, der ønsker noget unikt eller længes tilbage til en tid, hvor tingene blev lavet med varme, dybe farver og en enkel stil. Dette service i gammeldags stil er også perfekt til at skabe en rigtig hyggelig atmosfære omkring morgenbordsbordet i sommerhuset.

Plader, kopper og skåle i retrostil

Coffee & More-serien fra Sagaform består af tallerkener, kopper, skåle, ægholdere og tekander i typiske 70’ers farver og designs. Serien findes i tre forskellige farver, men kan kombineres pænt med hinanden. Her behøver du ikke holde fast i en tydelig farve, men du er velkommen til at variere for en ekstra charme.

PotteryJo / Nordicnest.dk

Se hele den store serie fra Potteryjo i onlinebutikken Nordicnest.dk

Få mere inspiration til interiør og design.