Hopp til innholdet

Dejlige træbordlamper til alle værelser

bordlamper i tre

Flere og flere designere fremstiller deres egne varianter af bordlamper i træ. Ved at anvende nye produktionsmetoder kan producenter oprette nye varianter i former, der ikke tidligere var tilgængelige. Her er nogle spændende bordlamper lavet af træ.

Wood bordlampe fra Muuto, perfekt til kontoret /Lampemesteren.dk

Træarbejde og mønster

Jeg er en stor fan af lamper med detaljer i træ. Jeg tror, ​​at trælamper passer ind i hvert værelse og i (næsten) ethvert interiør.
Min favorit er at se på mønsteret og hvordan træet er formet og sat sammen.

Bordlamper i træ har en helt anden fornemmelse af dem, tror jeg, en naturlig varme, som du ikke kan få med så mange andre materialer.

Oslo- og Swea- bordlamper med trædetaljer / Homeroom

Globen Lighting blev startet i 1980’erne i Sverige, og i de senere år er de begyndt at indarbejde træ i deres lamper. Her kan du se Swea & Oslo, se et dybere kig på alle de pæne lamper fra kloden på Homeroom.dk.

MR.Wattson – Seje og sjove træbordlamper /Lampeguru

Mr. Wattson er nogle kreative og sjove bordlamper i træ fra Piffany Copenhagen. Piffany Copenhagen er et designfirma, der udover lamper også designer møbler og andre produkter.

Night Owl fra Fritz Hansen / Lampemesteren.dk

Bordlamper sammen med trægulvlamper er særlig alsidige og passer ind i flere værelser.

Arc Bordlampe i tre fra LeKlint /Lampemesteren

LeKlint er også en dansk lampeproducent med lange traditioner, de værdsætter håndværk, blandt andet endda fold lampeskærmene for hånd.