Hopp til innholdet

Dejlige træbordlamper til alle værelser

bordlamper i tre

Flere og flere designere fremstiller deres egne varianter af bordlamper i træ. Ved at anvende nye produktionsmetoder kan producenter oprette nye varianter i former, der ikke tidligere var tilgængelige. Her er nogle spændende bordlamper lavet af træ.

Wood bordlampe fra Muuto, perfekt til kontoret /Lampemesteren.dk

Træarbejde og mønster

Jeg er en stor fan af lamper med detaljer i træ. Jeg tror, ​​at trælamper passer ind i hvert værelse og i (næsten) ethvert interiør.
Min favorit er at se på mønsteret og hvordan træet er formet og sat sammen.

Bordlamper i træ har en helt anden fornemmelse af dem, tror jeg, en naturlig varme, som du ikke kan få med så mange andre materialer.

Oslo- og Swea- bordlamper med trædetaljer / Homeroom

En trælampe passer fint ind i både et sommerhus og et hjem, hvor den varme varme og det smukke træmønster skaber en behagelig atmosfære. Tall- lampeserien har et elegant, rent design med overlappende finerplader, der giver et varmt lys og fremhæver træmønstret.

Tall – Trælampe i moderne stil / Jotex.dk
Tall – Trælampe i moderne stil / Jotex.dk

Globen Lighting blev startet i 1980’erne i Sverige, og i de senere år er de begyndt at indarbejde træ i deres lamper. Her kan du se Swea & Oslo, se et dybere kig på alle de pæne lamper fra kloden på Homeroom.dk.

MR.Wattson – Seje og sjove træbordlamper /Lampeguru

Mr. Wattson er nogle kreative og sjove bordlamper i træ fra Piffany Copenhagen. Piffany Copenhagen er et designfirma, der udover lamper også designer møbler og andre produkter.

Night Owl fra Fritz Hansen / Lampemesteren.dk

Monas fra Eulunas er en stilfuld bordlampe i træ, der består af en firkantet stofskærm, der kommer i 5 forskellige farver og en lampefod af egetræ, der er behandlet med olie, så det naturlige træmønster kommer frem. Denne dekorative og stilfulde bordlampe skaber et hyggeligt lys og er nem at placere.

Monas egetræsbordlampe og stofskærm /Lampegiganten.dk

Bordlamper sammen med trægulvlamper er særlig alsidige og passer ind i flere værelser.

Arc Bordlampe i tre fra LeKlint /Lampemesteren

LeKlint er også en dansk lampeproducent med lange traditioner, de værdsætter håndværk, blandt andet endda fold lampeskærmene for hånd.