Hopp til innholdet

Dejlige loftslamper i krystal og glas

Smukke loftslamper i krystal og glas til hus og hjem. Opret et godt, varmt og elegant lys med disse smukke krystallamper i stuen, indgangen, soveværelset eller badeværelset.

Dette billede mangler alt-tekst;  dens filnavn er limana-large-aflang-lamp-in-crystal-1000x1000.jpg
Limana – Stor og langstrakt lampe med krystaller / Lampegiganten.dk

Miraia fra Lucande er en smuk nyhed af glamourøse krystallamper, der kombinerer dekorative geometriske former i gyldent eller sølvmetal med store og mousserende krystaller. Lamperne kommer både som loftslofter eller som nedhængte lofter og vil uden tvivl skabe et blændende smukt lys med et smukt lysspil og refleksioner fra dets mange krystaller.

Dette billede mangler alt-tekst;  dens filnavn er Lucande-Miraia-lampe-i-krystal-og-guld-1000x1000.jpg
Miraia fra Lucande / Lampegiganten.dk

Alobani er en tilsvarende spændende nyhed, der kombinerer glamour og eksklusivitet med et tidløst og stilfuldt look, der ikke virker for prangende. Med sine mange smukke krystaller skaber lamperne et smukt lys, når aftenen sætter sig, og lyset reflekteres ud i rummet.

Dette billede mangler alt-tekst;  dets filnavn er alobani-vedhæng lampe-krystaller-1000x1000.jpg
Alobani pendel i krystal / Lampegiganten.dk
Dette billede mangler alt-tekst;  dets filnavn er alobani-lamp-crystal-1000x1000.jpg
Alobani pendel i krystal / Lampegiganten.dk

Auro er en smuk lysekrone i moderne stil med lange hule stænger af lyserøde glasstænger, der virkelig gør indtryk og giver et smukt lys, hvor den hænger. Lysekronen fanger øjet og skaber en hyggelig atmosfære.

Auro glas lysekrone / Jotex.dk
Auro kommer i pink og klart glas / Jotex.dk

Electra består af en metalbund og glaskugler med en kompakt form, der kaster et smukt lysspil ned på bordet og ud i rummet. Kuglerne er en blanding af runde glaskugler og glaskugler med mønstrede riller, der skaber en flot dynamik i belysningen.

Electra moderne glaslysekrone / Jotex.dk

Monarque er en lækage til loft med krystal-look fra By Rydéns uden den høje pris. Lampen er lavet af klar akryl med fine kromdetaljer.

Monarque – By Rydens / Homeroom

Caboche fra Foscarini er en fantastisk lampe, der er håndlavet i Italien af ​​mundblæst glas med et smukt mønster, der giver både en dekorativ effekt og et utroligt smukt refleksionsspil, når lampen tændes om aftenen. Samtidig har Caboche modtaget en opgradering i 2021 og har nu indbygget ny teknologi i lampen, som tilbyder en række nye innovative måder at styre og ændre lyset via en app.

Caboche fra Foscarini af mundblæst glas med smukt mønster / Andlight.dk
Caboche skaber et smukt lys og en hyggelig atmosfære / Andlight.dk
Caboche fra Foscarini kommer i flere glasfarver / Andlight.dk

Global fra Halo Design er en dekorativ række loftslofter med opalfarvet centrum, omgivet af et dekorativt krystalmønster. Loftslamperne findes i tre forskellige størrelser og er fremragende til gangen / indgangen, soveværelset eller stuen.

Globalt – Halo Design / Lampeguru

For dem, der er på udkig efter det lidt usædvanligt, kan » Moskva » loftloftet fra Schöler Krystall måske være noget for dig.

Håndlavet i Østrig efter lange håndværketraditioner er dette krystalloft indlagt med adskillige ægte Schöler blykrystaller og 24 karat guld.

Moskva – Med guld og krystaller / Lampegiganten

Rosendal fra Markslojd vil være et dekorativt alternativ, hvis du vil have en krystalampe med en gammeldags og tidløs fornemmelse. Lampen er lavet med et antal smukke krystaller og er forgyldt med 24 karat guld.

Rosendal – Markslojd / Lampegiganten

Dekorativt og traditionelt krystalloft fra Kogl med smukke krystaller og detaljerede mønstre og detaljer skaber et smukt let leg.

Cupola – Crystal Lofts / lampegiganten
Eglo Calaonda / Lampegiganten

Spring – Lækning af krystalloftloft fra Globen-belysning med mønstret glas og en fin messingbase lavet af klar messing.

Spring / Homeroom

Utroligt smukke lamper fra italiensk Slamp – Mida loft kommer i forskellige farvevarianter og er lavet af Slamps egne udviklede materialer.

Mida – Slamp / Lampegiganten
Mange fantastiske farver: Mida – Slamp / Lampegiganten

Gross Amber er en lys og elegant lampe i et udsøgt og eksklusivt design. Det består af en klynge af mundblæst glaskugler, der kombinerede minder om en lys sky eller endda en klynge af druer. Det lette glas giver lampen et luftigt udtryk, der giver designet lethed og elegance.

Gross Amber / Nordicnest.dk
Taraxacum 88 Væglampe / Loftslampe / Lampemesteren
loftslampe Joani i røggrå glas / Lampegiganten