Hopp til innholdet

Aflange glaslamper til spisebord

Aflange glaslamper over stuen eller spisebordet har været populært i et stykke tid – og det er ikke underligt. Disse langstrakte lamper, ofte fastgjort med en kæde og omslutter lyskilden i et glasbur, passer godt til de fleste hjem og interiørstilarter.

Cercei – Matt messing og opalglas / Lampegiganten
Art deco hængelampe sort med røgglas 8 lys – Sandra /Lampeoglys.dk

Med enhver glaslampe er det vigtigt at vælge det rigtige dekorative lys for at få et varmt og behageligt lys.

Enrique fra Lindby er en smuk og lang lampe med fire ravfarvede glasskærme, der lyser ned mod bordet, men som også giver en fantastisk glød i hele rummet. Lampen har en moderne kombination af træ og sort metal, der skaber et stilfuldt design og samtidig giver en varme til indretningen.

Enrique fra Lindby – Dekorativ og moderne aflang pendel med farvet glas / Lampegiganten.dk

Diplomat – Aneta

Diplomatlampen fra Aneta / Scan Lamps er en smuk klar glaslampe med fokus på selve lyskilderne. Diplomat leveres som begge taghæng i flere udgaver og bordlampe.

Diplomat – Scanlamps / Homeroom
Diplomat – Scanlamps / Homeroom

Pynt spisebordet med denne legende og farverige pendel i farvet glas. Tamina er en pendel, der består af fem forskellige glaskupler, hver i sin farve og form. En kreativ og delikat lampe, der hjælper med at give farve og lys over spisebordet eller køkkenøen.

Tamina pendel med farvede glaskupler i træk / Lampegiganten.dk

Charterhouse

Charterhouse fra Eglo Leuchten er en rektangulær glaslampe med 3 lyskilder. Dette er en rimelig variant, se prisen på Lampegiganten.dk

Charterhouse / Lampegiganten

Eleasa med Easydim-pærer og trådmekanisme

Eleasa passer perfekt over et spisebord eller bænk. Lampen er også udstyret med Easydim-pærer. Disse gør det muligt at dæmpe Eleasa let og let med en almindelig vægafbryder.

Eleasa / Lampegiganten
Eleasa / Lampegiganten

Adrian – Dome lampe i glas og sort metal

Adrian loftslampe med 4 runde kuppelys på række / Homeroom
Adrian loftslampe med 4 runde kuppelys på række / Homeroom

By rydéns gross bar

Eksklusiv aflang glaslampe af By rydéns i den populære «Gross» -serie. Lampen består af snesevis af håndblæst glaskugler og findes i enten røgfarvet eller klart glas. Perfekt over et spisebord eller langbord.

Gross Bar – by Rydens /Lampemesteren.dk
Gross Bar – by Rydens /Lampemesteren.dk

Husk – pærer til dekoration

En Edison-pære til en glaslampe er et must for mig, her får du den gode, gule varme og de synlige filamenter, der passer perfekt til en aflang glaslampe. Disse er også dæmpbare.