Hopp til innholdet

Lamper fra Showroom Finland – Moderne og bæredygtige

Smukke, innovative og moderne lamper fra Showroom Finland, der findes i flere farver, former og indviklede, spændende design. Showroom Finland bruger naturlige, lokale råvarer til at skabe lamper og belysning i fine geometriske mønstre, der skaber smukt lysleg.

Intrikate geometriske mønstre og naturlige råvarer / Designlite

Efter lang erfaring i andre finske designbureauer startede Tuula og Leena deres eget firma. Målet og visionen var at skabe moderne design af naturlige, lokale ingredienser. I dag har Showroom Finland et voksende udvalg af produkter og bruger både pap og træ i sine produkter.

Siden starten i 2001 har Showroom Finland vundet en række designpriser for sin innovative og bæredygtige belysning, inklusive design plus fra Frankfurt i 2003, og senere God design, pris for godt grønt design og Eco design er nogle af de priser, som showroom Finland-lamper har vundet .

Showroom Finland er et Helsinki-baseret firma med en produktportefølje bestående af intelligent design og naturlige, lokale produkter. Skovene i Finland tilbyder bæredygtige ressourcer til produktion af smukke krydsfiner- og paplamper. 

I Finland har du lang ekspertise i design af trælamper , inklusive de populære sektolamper . Showroom Finland bruger denne ekspertise til at skabe smuk belysning, der bliver morgendagens klassikere.

Lamperne fra Showroom Finland kommer i tre farver / Designlite
Dekorative moderne trælamper i smukke former / Designlite
Lamperne fra Showroom Finland leveres også som gulvlamper / Designlite

De smukke trælamper er meget velegnede som dekorativ belysning i et moderne hjem, eller som en spændende belysning i huset, hvor de naturlige ingredienser skaber en hyggelig atmosfære.

Smukke geometriske figurer skaber fantastisk lysspil / Designlite