Hopp til innholdet

Archi væg- og bordlampe – Den klassiske arkitektoniske lampe

arkitektlampe archi

Den ikoniske arkitektoniske lampe Archi fra Nordic Lights blev først designet i 1937 under navnet «JJ-lampe», men blev af folk omtalt som arkitekt-lampe. Denne smukke og robuste lampe med en markant industriel fornemmelse sætter funktionen over form og er siden blevet relanceret under navnet «Archi».

Væglampe i sort arkitekt – Archi / Lampemesteren.dk

Den tidløse arkitektlampe er igen blevet populær, ikke kun på grund af det dejlige retro-look, men også fordi den giver et vidunderligt godt arbejdslys. Archi er både stilfuld, retro og tidløs på samme tid og vil passe ind i ethvert rum og interiørstil. Du er velkommen til at lægge den i læsehjørnet, på kontoret, som en nattelampe ved siden af ​​sengen, eller se den nye juniorversion af børnehaven.

Archi fra Nordic Lights fås nu i flere nye spændende farver og kommer i forskellige væglamper og bordlampedesign.

Archi T2 «Arkitektlampe» med klassisk bordklemme / Lampemesteren.dk

Alle de nye versioner er tro mod det originale koncept og den originale arkitektlampe fra 1937. Både væglampe og bordlamper er artikuleret flere steder, hvilket gør lampen fleksibel og let at flytte.

Det har også de ikoniske lufthuller i displayet, den dejlige klassiske runde metal lampeskærm og bordlampen har de karakteristiske og gammeldags fjederfjedre, der holder lampen stabil.

Archi Bordlampe / Lampemesteren.dk

Archi-lampen fra Nordic Lights er den ikoniske lampe, som mange mennesker kender fra barndommen, nu tilgængelig i flere nye, moderne farver og forskellige applikationer. Se hele udvalget på Lampemesteren.no


Lignende lamper og indvendige tip

Type 75 Paul Smith / Lampemesteren
Type 75 Mini Paul Smith / Lampemesteren
304 Væglampe til badeværelse /Andlight.dk