Hopp til innholdet

Gross lampe by By Rydens – Dejlig glaskuglampe

Gross er en spektakulær lampe fra By Rydens, der består af en række glaskugler i forskellige størrelser og farver, der vil udstråle med elegance i hjemmet.

Brutto fra By Rydens kommer i flere størrelser og farver, lampen leveres også som loftsloft og bordlampe ud over den mere kendte pendelvariant.

Gross – By Rydens /Lampemesteren.dk

Gross fra svenske By Rydens består af en klynge af 32 mundblæst glaskugler, der giver et fantastisk og lækkert lys i rummet. Med forskellige farver og deres unikke stil får du en speciel og unik lampe, der giver en smuk belysning til hvert værelse i hjemmet.

Gross Amber fra By Rydens /Lampemesteren.dk

Gross Grande

Hvis du ønsker noget ekstra udtryksfuldt, kan » Grande » -varianten af ​​den populære bruttolampe muligvis være noget at tænke på.

Gross Grande er en ekstra stor lampe, hvor diameteren er vokset fra 50 cm til 62 cm og derfor passer i værelser med højt til loftet, over store borde eller hvor du ønsker at skabe en ekstra øjenlås med belysningen.

Gross Grande Ø62 Amber – By Rydéns /Lampemesteren.dk
Gross Grande Ø62 /Lampemesteren.dk
De mundblæst glaskugler skaber smukke reflektioner /Lampemesteren.dk
Gross «røg» fra By Rydens /Lampemesteren.dk

En spændende farvenyhed er, at gross-lamperne nu kommer i de elegante bordeaux- og multifarver. Den burgunderfarvede variant har en eksklusiv og dyb tone af burgunder, der gør den lige så elegant i dagslys som når lyset tændes om aftenen.

Den burgunderfarve gør det på samme tid i både lyse og mørke interiørstilarter, men for dem, der ønsker flere farver i interiøret, er Gross multi muligvis for dig. Multilampen er sammensat af flerfarvede glaskugler, der giver et mere legende og farverigt udtryk.

Gross Bourgogne – Gode nyheder fra by rydens /Lampemesteren.dk

Gross Bar – Aflange bruttolampe

Til lange borde eller spisestuer By Rydens har udviklet en langstrakt variant af bruttolampen, der kommer i farverne klare og røggrå.

Aflang lampe » røg » /Lampemesteren.dk
Aflang lampe «Grov rav» /Lampemesteren.dk

Brutto i flere varianter

Populariteten af ​​bruttoområdet har betydet, at By Rydens fortsat har udvidet sit sortiment og belysningsområde. Nogle nyheder er de mindre, men lige så elegante bordlamper i den store lampeserie.

De store bordlamper leveres i tre smukke farver og vil være en smuk udsmykningsbelysning over en kommode eller skænk i stuen.

Gross bordlampe /Lampemesteren.dk
Gross loft – Spændende plafond nyhed /Lampemesteren.dk