Hopp til innholdet

304 Lampe gras – Grov og industriel væglampe

304 lampe gras

304 fra Lampe Gras er en rustik, ru og industriel væglampe med klassisk rund skærm og bevægelige samlinger. 304-væglampen har rødder tilbage til 1922, da det ikoniske design først blev designet af Bernard-Albin Gras og kommer nu i mange flotte nye farver og versioner.

304 Væglampe fra Lampe Gras / Andlight.dk

Væglampe 304 fra Lampe Gras

Oprindeligt designet til brug på kontorer og fabrikker, hvor lampegresslamperne løftede lys – og arbejdsforholdene for arbejderne på et tidspunkt, hvor de få lamper havde et bevægende eller fokuseret lys.

304 med opalglas / Andlight.dk
304 Væglampe / Andlight.dk

De visionære tanker og produkter, som Bernard-Albin Gras først trak i begyndelsen af ​​1900-tallet, er stadig meget populære i dag, hvor mange af lamperne er efterspurgt efter samlerobjekter.

Lampe Gras-lamper blev hurtigt populære i fabrikker, værksteder, kontorer og operationsstuer, hvor den justerbare arm bød på en helt ny form for funktionel belysning.

Bernard-Albin fed

Lamperne er bygget uden synlige skruer eller svejsepunkter, ideer, som den verdenskendte arkitekt Le Corbusier brugte som inspiration til sine egne projekter, fordi han mente lampen opfyldte ideen om det «perfekte værktøj». Funktionel og fri for unødvendig udsmykning.

Den nye «Badeværelse» -version / Andlight.dk
Se alle Lampe Gras-modeller / Andlight.dk