Hopp til innholdet

265 Væglampe Flos – Prisvindende design i næsten 50 år

265 flos vegglampe

Flos 265-lampen er en unik, spændende og prisbelønnet væglampe, der i næsten 50 år har leveret direkte belysning, hvor du har brug for at rette den. 265 består af et vægbeslag og en lang justerbar arm med modvægt, der balancerer på vægbeslaget.

Flos 265 væglampe blev designet af Paolo Rizzatto i 1973 og er fortsat en af ​​Flos mest populære lamper. 265 er en unik og stilfuld væglampe med en drejelig arm, der giver et fantastisk direkte lys.

Drejearmen gør lampen let at placere, monter den over sofaen, kontoret, soveværelset eller over et spisebord.

265 Flos i stuen / Andlight.dk

Flos 265 kommer i både sort og hvid version.

Flos 265 Hvid / Andlight.dk
265 Flos hvid version / Andlight.dk

265 lampe, der blev designet i 1973 af italienske Paolo Rizzatto til Flos, har siden vundet flere priser for sit innovative design og smukke design, herunder Red Dot, Compasso d’Oro og Design Plus Ambiente.

265 Flos / Andlight.dk
265 Flos som soveværelsebelysning / Andlight.dk

265 kan ofte monteres højt oppe på væggen, brug den lange stang til at lyse op spisebordet, sofabordet eller bruge det som læselys ved siden af ​​sofaen eller sengen.

265 Flos / Andlight.dk

265 væglampe har imponeret i næsten 50 år med sin elegante funktionalitet, design og høje materialekvalitet og vil fortsætte med at imponere i fremtiden. Derfor får du med 265 en moderne klassiker, der i fremtiden også vil blive en efterspurgt designbelysning og forblive i værdi.

265 Flos Rød / Andlight.dk
Detaljer

Montering og montering af 265-lampen

265 væglampe vejer 6 kg og er fastgjort med to skruer i den væg, hvor du ønsker det. Hvis du fastgør det i gipsvæg, skal du bruge de medfølgende stik til at give en bedre løsning eller bruge andre stik og længere skruer for at få en endnu bedre løsning.

Uanset det bedste, prøv at finde et stativ bag muren. Som sædvanligt står disse på 60 centimeter fra det nærmeste hjørne. Brug en stensøger eller tryk langs gipspladen og lyt for lydforskelle.

Installer først bagarm på 265 lampen og fastgør den til vægbeslaget. På grund af alle dele anbefaler Flos i hans manual at du er to personer, når du hænger på lampen.

265 Flos/ Andlight.dk
265 Flos / Andlight.dk


Andre innovative designs af Flos

Designhuset Flos står bag en række ikoniske lampedesign, inklusive den populære 265 væglampe fra 1973. Flos tænker stadig innovativt og udvikler nye spændende lamper.

FLOS Aim vedhæng, sort / Lampemesteren
IC F1 Flos /Lampemesteren

FLOS Skygarden 1 Pendellampe, sort / Lampemesteren