Hopp til innholdet

Street – Sjov lygtepæl med bøjning indefra og ud

«Street» fra Seletti er nogle seje og buede lygtepæder til indendørs og udendørs brug. Lamperne findes i en række friske farver og er gode til dem, der leder efter en legesyg og anderledes udendørsbelysning, der fanger deres opmærksomhed.

Cool udendørs belysning / lampemesteren.dk

Klassiske lyktestolper med bøjning

Street Red – Seletti / lampemesteren.dk

Street har udseendet af en traditionel og klassisk lygtepost, som du stadig kan se i gadescenen, men i modsætning til en almindelig lygtepost kommer gadelamperne i kølige, friske farver og en stærk sving.

Gadelygte er både store og dekorative / lampemesteren.dk

Den store bøje gør, at disse udelamper passer både som dekorativ og sjov belysning, men de kan også give et godt lys over fx et bord eller en tæller. På caféer, restauranter eller andre spisesteder, der leder efter kølig udendørsbelysning, vil gadelys fra Seletti helt klart anbefales.

Lamperne findes i forskellige lyse farver / lampemesteren.dk
Lampen kan bruges både indvendigt og udvendigt / lampemesteren.dk

Italienske Seletti er kendt for at skabe innovative og finurlige design. De kombinerer ofte almindelige ting og produkter, men sætter dem sammen på en ny måde og skaber lys og belysning, der vekker opmærksomhed og smil. Se flere seje og underlige lys, eller se de sjove lyse sabellamper fra Seletti.